Boost jouw Cariere

Meer Impact in je werk & versneld Carrière maken?

✔ Ontdekken wat je echt wil

✔ Meer uitdaging in je werk

✔ Ontdek hoe je meer impact krijgt

✔ Meer overtuigingskracht laten zien

✔ Gebruik maken van je netwerk

✔ Vandaag de eerste stap zetten

Ontvang gratis

Wil je iets wat 65% van alle ingenieurs niet heeft?

Jouw doel is als een kompas voor een schip. Juist, een schipper kan niet zonder om zijn bestemming te behalen. Jij wilt toch ook niet eindeloos rondjes blijven dobberen op zee?

Toch zien we in de praktijk dat meer dan de helf van alle ingenieurs niet goed heeft nagedacht over hetheen ze echt willen bereiken.

Ja, ze doen wel af en toe een leuk project, maar dit is meer aan komen waaien dan dat ze er doelbewust op afgestevend hebben.

En dat is zonde, want wist je door jouw doel goed voor ogen te hebben je je carriere wezenlijk gaat versnellen. Met als resultaat meer impact en werk waar je energie van krijgt?

Maar voordat ik je dat vertel, stel ik me eerst even aan je voor.

Ik ben Rob Sanders, de persoon achter Selfaware.

De afgelopen 25 jaar werkzaam als engineer/ lead engineer en Architect in de machinebouw en hightech industrie. Daarnaast ervaren coach van met name technisch professionals.

Vanuit mijn coachende en industriële ervaring weet ik heel goed waar jij tegen aanloopt en hoe je kunt zorgen voor meer impact en meer energie in je werk .

Het doel van de gratis training is dan ook om je te laten zie hoe jij weer volledig controle krijgt over jouw carrière, je impact vergroot en gaat doen wat jij leuk vindt!

Referentie

Carreer devolpment for technical professionals door Rob Sanders sluit goed aan bij de behoefte van onze ambitieuze werkondernemers. Het helpt namelijk met het concreet maken van je ambitie en de hard- en soft skills die nodig zijn om dit te bereiken. Rob is in staat om zowel de persoonlijke drijfveren scherp te krijgen bij de deelnemers als ook de nog ontbrekende technische know how inzichtelijk te maken. Deze combinatie heeft veel toegevoegde waarde. Hierdoor konden de deelnemers tijdens en na afloop echt aan de slag met het gaan verwezenlijken van hun dromen en kunnen wij als bedrijf hen maximaal ondersteunen.

Carreer devolpment for technical professionals is absoluut een programma waar ik zeer tevreden over ben , dat ik jaarlijks afneem en gun aan een selecte groep werkondernemers!

Sneller Carrière en meer impact?

✔ Wil je direct aan de slag met het bepalen van jouw doel?

✔ Vandaag de eerste stappen zetten?

Meld je nu aan voor deze gratis training!

Aanmelden Gratis Training